• Origo har i ni år vært en sosial plattform der hvem som helst har kunnet opprette profiler og soner – alene, i grupper og for lokalsamfunn. Det har… • vaktmesterkontoret.origo.no

….tatt fra togvinduet.

Min første fotoutstilling

I morgen har jeg min første fotoutstilling i anledning Seinesdagen 4/6. Det er egentlig ikke min ide, men jeg fikk spørsmål fra arrangørene av Seinesdagen og da sier man selvsagt ja.

Alle bildene er fra Seines og de henger sammen med historiske bilder for å gi et innblikk hvordan det så ut før og nå. Selve Seinesdagen fokuserer mest på krigshistorie med guidet vandring gjennom kystfortene som Tyskerne fikk bygget under krigen og også om hvordan det var å leve her under krigen. Det blir også salg av møsbrømlefse på grendehuset det vi har fotoutstillingen. Det er også mulighet for å gå en fjelltur etter en oppmerket rute opp til høyde 175.

Litt blanding av skrekk og fryd om hvordan det skal gå i morgen har vi kanskje alle sammen, noen har gjort veldig mye, men jeg tror nesten alle har gjort noe! Dugnad et har uten tvil vært positiv for bygda og bidratt til et bedre samhold og kontakt mellom folk.

Da ønsker jeg alle som kommer hjertelig velkommen.
Mvh Einar

  • Fin.
  • Vil ha godbit.

-

Kubonden

Følges av 163 medlemmer.

Velkommen til Kubonden, bondebloggen her på origo. GJESTEBLOGGERE er hjertelig velkommen til å skrive innlegg om relevante tema. Innleggene blir vist i nordlendingen.no Merk på kart hvis dere vil ha innleggene plassert andre steder. Bildene her i Kubonden kan ikke brukes uten eiers tillatelse. Ha en fin dag. Mer om sonen

Origo Kubonden er en sone på Origo. Les mer

Du finner meg også her:

Skype: einaraolsen

Nye bilder