To fine unghester

Har nettopp fått to fine unghester på beite, hadde så vidt tid til å se på fotografen, men de brydde seg ikke så mye om annet en å spise.

Oksene utforsker et nytt og større beite, der skal de gå resten av sommeren. Etter at oksene har kommet ut har jeg ikke hatt besøk av disse. Elgene snudde da de så oksene

Vist 61 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Ja, nå er det sommer på bøen med beitende hester! Flott å se!

Fint å få hester på gården!

Flotte hester:-) Men jammen noen gedigne dyr dere har rundt husene. Hjorten blir bare en liten lort sammenlignet med Elg.
Kom på min fars gamle vits som han gjentok mange ganger..
Det var en gang en ELG som falt ut i en elv… da ble han REIN og det var jammen godt HJORT

Når jeg tenker meg om hadde han jo et poeng :-)

Min gamle far hadde denne varianten: “En tilGRISet ELG ble HJORT REIN i RÆVa av en SLANGE”. Litt ortografiske friheter måtte man jo tillate seg når man skulle lage slike regler! ;-))

Og husk: Hestesvette lukter mye bedre enn mannesvette! (Ordtak fra Sunnhordland).

Ja, her var det en del friheter:-) Det er mye hestepels i min tilkommende plen.. kommer det til å vokse hester der da, tro?

Selvsagt, det er slik hester formerer seg.Visste du ikke det??

Ja, regner med de er ganske små og søte i starten.. etterhvert som de blir store får jeg luke og sende noen til Einar om det blir et stort kull…

Hadde jeg bodd nærmere deg, Einar, skulle jeg gjerne tatt turen for å fotografere elg. Rene eldoradoet ser det ut til! Den ene helga jeg har vært i Bodø, så jeg faktisk elg. Det var på vei fra Saltstraumen til Bodø på ei mark like ved veien. Ku med to små kalver.

Flotte dyr du har fått deg, og ikke bare hester, ser jeg

Bilder fra Seines (297 bilder)

 

Bildesamlingen (888 bilder)

 

Arbeid (87 bilder)

 

Dyr og fugler (334 bilder)

 

Nye bilder