Me and myself

Therese Charlotte – 730.no from <3 on Vimeo.

Sitter og lurer på om jeg skal begynne å videoblogge? Tro om denne stilen vil passe meg?

Heldigvis er det en “køddevideo”, skriver hun på jutub.

Vist 469 ganger. Følges av 8 personer.

Kommentarer

Jaaaa!!! Einar!!

Du må nok ta en del plastiske operasjoner får du klarer å overbevise ;-)

De e da no litt pinli at vi har sånne i Nord Norge også

hehe.. skeptisk, ubegripelig at hun ikke skjønner at hun dummer seg ut.

Var nå litt artig og. Må du dra med deg kamerea i fjøset Einar så det blir litt bakgrunnstemning på den videobloggingen din. Veldig viktig ,trur eg.

Har ikke videokamera, men kan lage lysbildeserie der jeg prater. Må kanskje ha med litt “kuprat” også.

Lysbildeserier er forsåvidt ok,men levende bilde er mye bedre. Skal lure på om kamera på pcen kan brukes til sånn videoblogging ? Med trådløst nett når en jo en jo minst 70 meter fra senderen.

Det går sikkert, men et håndholdt lite kamera er mere praktisk, må vel investere i et slikt.

Sånne handholdte kamera er billige nå. Det hadde vært artig om du hadde fått det til Einar. Ser jo at noen tjener ganske godt på sånne blogger også.Mest kvinnfolk ser det ut til av en eller annen merkelig grunn. Kanskje det er den nye attåtnæring i jordbruket ?

Lite å tjene på blogging, det er bare noen få som gjør det. Jeg har faktisk betalt origo en liten sum for å bli kvitt reklamen her i bloggen. På bloggspot kan du selge reklameplass, men du kan muligens tjene et par kroner om dagen kanskje ingenting.

Mulig jeg kjøper et kamera, et vanntett kamera med brikke og batteri koster under 4 tusen.

Plis, lag ein slik parodi! Pliiis! Fra fjøsen, og det skal handle om dæ dæ dæ, for det er jo derfor vi er her!

Du må no invester i plast puppan først

Haha..hvis jeg tør, har nettopp funnet et enkelt lysbilderedigeringprogram der jeg kan lese rett inn i programmet. Får ta en masse bilder av meg selv og bruke samme tekst som blondinen, minimalt omskrevet.

Har ikke pupper, men jeg har investert mye i en stor mage, å produsere flesk er dobbelt så dyrt som å produsere kjøtt(tror jeg hopper over den delen).

Her trenges absolutt en mannlig “motvekt”…litt status pondus for å toppe denne, Einar! ;))
You go man!

Er brennsikker på at det vil bli en knallsuksess ,Einar. Vi trenger en mann av din kaliber som går foran. Hadde jeg turt så skulle jeg ha prøvd selv.

Eg synes du ska mota deg te.., Hans! Det hadde vært noe det:-)

Beetches, Brun, Blond, Big Boobs, Babymat og Blogg … her viser blogger at hun behersker alfabetet inntil bokstaven B… wow ;))

Jeg er nok mye bedre å formulere meg skriftlig enn muntlig,Joan. Husker da jeg kjøpte mitt første videokamera først på 80 tallet ,og viste opptaket på tv, hvor stor forundring det ble. At det gikk an var den alminnelige mening. Tror jeg ga bortimot 20000 for det kameraet ,som fungerer enda.

Nå er det flere her på Origo som har snakket om å lage sånne filmblogger som den jenta,faktisk noen mannfolk,men det har ikke blitt noe som jeg har sett i alle fall.

Det hadde derfor vært flott hvis Einar som den seriøse mannen jeg har sett han er kunne brøyte vei,nærsakt .

Er vel egentlig usikker på hvor interessant sånne blogger er? ….

Skal vi grine eller le? Dagens ord er: Real fake og fake fake. Skriv opp.

Regner med at bloggene til Einar blir av et annet slag enn ho jenta . Trur også at det hadde gjort seg å holdt litt folkeopplysning og vist bondens hverdag. Tror det er mange byfolk som ikke har begreper om hva som egentlig foregår på en gård i dag.

Ser ut som hun har slettet videoen, hun fikk vel mer oppmerksomhet enn hun satte pris på. Har sett klippet blitt vist og kommentert mange ganger, egentlig det beste hun kunne gjøre..

Nei!! Synd, men du lager parodi likevel, sant?!

Har laget to snutter, uvant å høre sin egen stemme. Kommer nok til å videoblogge, men om jeg starter med en parodi vet jeg ikke om jeg tør;)

Nei ,hva skal en med parodier ? Det eneste jeg kunne tenke meg er hvordan storting og regjering behandler jordbruksnæringen. Fortell heller om hverdagsliv og drift /slitet for å få et ukomme fra en gård i drift i dag Einar.

Innbiller meg at slike videoer egner seg best til enkle hverdaghistorier og bør ikke være lang, da orker ingen å se dem.

Er videoen tatt vekk? Skulle kikke på den men ser ikke ut som den eksisterer lenger!

Blondinen har slettet videoen.

Ok, ittno å gjøre med det da:-)!

Egentlig er det vel tragisk.. Håper hun kom seg helskinnet fra dette. Ikke alle tenker over rekkevidden når de utleverer seg på Internet. Hun er ung og hun er noens datter… ;.(

Ja,det er vel ikke bare å slette noe som har ligget på nettet en stund.Noen kan jo ha lastet det ned og offentlig gjøre det senere. Men det er kanskje ikke lovlig ?

Fant videoen på YouTube.

Nye bilder