Et Sprett ble til mange rare hopp

Tine har laget en prøveproduksjon beregnet for barn som de har kalt Sprett. Det har media bare delvis fått med seg, det vil si de har ikke skjønt at det er en prøveproduksjon.

Produksjonsutstyr til meieriene er dyre, det er en av grunnene til at man legger ned meierier. Vi har ikke råd til å ha mange produksjonslinjer som går på halv maskin. Å starte en ny produksjon er derfor dyrt og ikke minst risikofylt, ingen starter opp hvis man ikke vet om produktet selger.

Spesielt Nrk går grundig til verk og spør folk både i øst og i vest, som selvsagt er skeptiske til dette og mener det er uhørt og at Tine som merkevare blir svekket.

Mon tro hva de hadde sagt hvis Tine hadde startet opp uten prøveproduksjon og investert millioner på en fiasko? Hva skulle de ellers ha gjort? En prøveproduksjon med minimal risiko er vel en selvfølge?

Landbruksministeren var ikke tilgjengelig for kommentar sier NRK, så får jeg jeg som bonde svare i stedet, jeg synes Tine har gjort det eneste riktig og media burde undersøke hva de skriver om.

Vist 613 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Media har også godt å vite at folk som ikke tåler laktose ikke kan spise sprett. Jeg kan spise Litago uten så mange problemer, å det er synd. Å jeg liker heller ikke yoghurt med klumper i, så Litago har jeg spist så lenge jeg kan huske.

Litago er pop, forsvinner den blir det ei Facbookgruppe for å få den tilbake, garantert!

De fjerner jo Litago yoghurt å erstatter det med det her utenlandske greiene

Litago drikke blir, men Litago yoghurt forsvinner og blir erstattet med Sprett, det stemmer(seint svar men jeg måtte sjekke først).

Det har i enkelte medieoppslag blitt hevdet at Sprett-produktene er søtere enn brus. Det skilles ikke klart mellom naturlig sukker som melkesukker og fruktsukker og det sukkeret som er tilsatt. Det er feil å sammenligne brus og yoghurt. Sprett-produktene inneholder mindre tilsatt sukker enn de ordinære voksenproduktene

Nye bilder