Hvor mye ku er du?

logo

Hvor mye ku er du?

illustr.

Du er ku du!

Du er den kuleste kua i flokken

Måtte bare lage en tulle-quiz om kyr!

Vist 639 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Hehe, den var KU-l!! Jeg ble og den kuleste kua i flokken, så her blir det maktkamp!

Ikke verst:-)

No chance ;-(
50,56

Du kunne da ikke vente å nå opp i en “hvor-mye-ku-er-du”-quiz, Charles! Vent til Einar lager en okse-quiz, så skal du se! What a bull for a fight, som de sa om Churchill! ;-)))

Jeg ble OGSÅ den kulste kua i flokken, Mostly…! Dette blir ikke lett, vi må dele æra…!:))

Jeg er ikke mye til ku jeg :(

hehe..laget den bare for moro skyld.

Kulaste kua:)))møøø!!

Eksempel på kul ku, ei eg eingong nesten møtte, men som var litt for kul å kome for nær. Tenkte eg…:)

Gratulerer, Bente! Nå er vi tre kuleste kuer, såvidt jeg kan se. Men det ble en bitte liten nedtur for meg; da jeg var liten trente jeg sammen med yndlingskua mi, ho Irmelin, på å slikke meg i nesa. Jeg ble nesten like god som Irmelin! Men da jeg skulle prøve meg på øvelsen nå i f.m. ku-quizen, nådde jeg ikke nesetippen en gang!! SKUFFA! ,-))

For ein gymnastisk øvelse det var, Mostly! Det spørsmålet såg eg ikkje! Forstår du er skuffa når ditt gamle talent for øvinga sviktar i oppløpet….:))
Eg vart ein gong hypnotisert av ei ku, muligens okse. Eg skulle vere med å få dyra inn i fjøsen. Ho(han) snudde seg og såg på meg med store brune auge og so sto vi no der. Eg gjekk.:)

Å ja, Bente, kyr og okser kan være veldig hypnotiske! Det gikk rykter om en ful og mannevond okse, så da vi ungene gikk til seters og møtte noen med fire bein og to horn var prosedyren å kikke under dyret. Jur = OK, ikke jur = løp hjem. Det med den fule oksen var sikkert bare tull, for vi møtte den aldri. Her er forresten ho Irmelin, ikke noe særlig på hypnose, men en absolutt ener i neseslikking!

Okse quiz ja, har et håp om å få en stjerneokse ved navn Groeggen nå! Geno hentet håpet denne uken, men den skal jo bokstavelig talt måles og veies jevnt en stund, i tillegg må den være snill og grei, og så må den av fenotype like å ri, og være dum nok til å ville ri surrugatku også ;) (Mange andre egenskaper som måles også da)

Blir spennende, den konkurrerer jo som en av femhundre, på å bli en av hundre som får æren av å forsøke seg som avlsokse. Men får den det, så konkurrerer den blandt de hundre om å bli en av få som får æresbenevnelsen “elite-okse”.

En mann skal være glad han ikke er okse ;)

Naboen hadde jo en okse som ikke ville ri “jukse-ku”, den hadde vel du film av her på origo en gang Einar? Oksen stakkar, ble jo uthengt i media ;)

Jammen skal mannfolka være glade for at de foreløpig slipper unne de fleste av oksekravene! ;-))

Foreløpig ja Mostly, foreløpig… ;))

Nye bilder