3 år med blogging

Melking

I disse dager er det 3 år siden jeg skrev det første blogg-innlegget. Da var jeg anonym og brukte «kubonde» som nick. Brukte nick i et år før jeg sto frem, ble vanskelig poste bilder og være anonym på samme tid. Angerer ikke på at jeg valgte å blogge under mitt virkelig navn, det ble enklere og mer troverdig. Samtidig kan jeg ikke skrive om private ting, men det synes jeg er like greit. Jeg skriver om det som opptar meg i øyeblikket derfor varierer det mye om hva jeg skriver.

I perioder er jeg lat, men inn i mellom går det lett å skrive. Det tok faktisk litt tid før jeg fikk noen flyt i skrivningen, i det daglige skriver jeg ikke så mye, det blir bare notater og slik. Derfor føler jeg at skrivningen gir meg mye, selv for en gammel mann som meg ser jeg forbedringer i skrivningen.

Synes også det er flott at folk kommenterer og engasjerer seg i det jeg skriver, det gir enormt glede til å fortsette. Jeg har en sykdom og det er at jeg har lyst hele tiden og utforske nye ting innen det som kalles sosiale medier. Det gjør at jeg har en profil nesten på alle sidene jeg har være innom og det hender jeg får nyhetsbrev fra nettsteder jeg ikke husker å ha været innom. Har kuttet ut en god del fordi det ble for mye, nå er det twitter, facebook, bloggen og en del soner på origo jeg bruker tid på.

Noen tall på hvor mange innlegg og bilder jeg har postet har jeg ikke, har skiftet blogger så mange ganger at jeg har mistet oversikten. De bloggpostene som har noe verdi for meg har jeg tatt vare på og de finnes i bloggen her.

Jeg har i den siste tiden forsøkt å få andre med meg til å skrive innlegg. Det ble plutselig mange DM frem og tilbake så jeg vil skrive noen regler om hvordan det skal foregå, de kommer om et par dager. Håper jeg ikke skremmer noen med reglene men det er fordi alle gjestebloggerene skal bli behandlet likt. Gjestebloggerene eier og er ansvarlig for hva de selv legger ut. Har noen lyst og er i tvil så bare ta kontakt så finner vi av det.

Det kommer fler innlegg før jul, men jeg bruker denne anledningen til å ønske dere alle en God Jul.

God Jul
Add Glitter to Pictures

Vist 1866 ganger. Følges av 4 personer.

Kommentarer

Takk for mange severdige, gode bilder og innlegg. Jeg har fulgt deg siden jeg kom på Origo i april/mai i år, og håper du holder det gående. Vet selv at det er vanskelig å følge opp en blogg med jevnlige oppdateringer. Du har i hvert fall vært god den tida jeg har fulgt med.
Stå på, Kubonden!

Takk for hygelige ord, Tor.

Eg og synes det er utruleg triveleg å følgja bloggen din! Eg er stolt over å ha verva deg inn i Origo – og eg synes det er veldig spennande prosjekt at du vil utvida bloggen med gjesteskribentar. Det er nemleg det eg ser fungerer best i Origo; når fleire går saman og skriv ein gruppeblogg (om lokalsamfunnet, rockeklubben eller kanskje til og med ein bondeblogg!). Det er jo litt vanskeleg å finne gnisten til å oppdatere bloggen sin jamt og trutt, då er det bedre å utvikle bloggen saman med andre. Likar også at du bloggar om livet som kubonde, tar flotte bilde, leikar deg med iphonen din, lagar video og samlar på gode og relevante bokmerker som omhandlar livet som bonde. Ønsker deg alt godt med gjesteskribentprosjektet i det nye året. Stå på!

Herdis
Takk for gode meninger, har skrevet til noen og spurt om de vil være med, men de er litt redde fordi dette er “min” blogg. Derfor er det god å se at du mener er positivt med flere som deltar.

Hei Einar, gratulerer med tre år som blogger, det er en prestasjon! Alltid gøy å stikke innom og se hva du har funnet på siden sist. I likhet med Herdis synes jeg også det er spennende at du skal ta inn gjesteskribenter. Jeg har nevnt bloggen din her. God jul!

Hyggelig å bli nevnt i en slik sammenheng, håper at flere ønsker å blogge. Synes det er flott å ha en plass som jeg kan lufte mine meninger og fotos.

Nye bilder